U9 piger

8-10 år (Årgang 2014-2016)

 

TRÆNINGSTIDER:
Tirsdage kl. 17.00.-17.45 i Skolehallen

Opstart tirsdag den 3. september. 2024

 

TRÆNERE:
Vicki Kjøge, & Gitte Jacobsen

Hjælpetrænere: Melanie, Sofia & Freja.

 

OMKRING HOLDET
De skal have det sjovt og samtidig have sved på panden, men vigtigst af alt skal de lære at spille håndbold, og udvikle sig i omgangen med håndbolden og i at kaste, gribe, og skud på mål. Ligeledes skal de igennem forskellige øvelser lære reglerne i spillet.

Holdet træner sammen med U6-U7 MIX, så de kan øve det at spille kamp til vores træninger.

Alle er velkomne, både jer som har spillet før, og jer der gerne vil prøve at spille håndbold.

Pris: 325 kr. x 2

Kontingentet betales i to rater – 1. rate ved sæsonstart og 2. rate efter jul.
Kontingent betales via link HER (der er altid tre prøvegange inden betaling)

 

Stævner og kampe
Holdet vil blive tilmeldt forskellige endagsstævner i løbet af sæsonen, hvor vi møder andre jævnaldrende og jævnbyrdige hold. Kampene vil typisk være lørdage enten om formiddagen eller først på eftermiddagen.

 

Vi skal bruge dig i 4 timer i løbet af året

Som medlem af Ans IF (eller som forælder til vores unge medlemmer) forventer vi, at du vil deltage aktivt i foreningslivet, og ikke mindst give en hånd med i forbindelse med vores større arrangementer.

For at vi kan holde kontingentprisen nede, og samtidig tilbyde idrætsfaciliteter af bedste kvalitet, er det nødvendigt, at vi løfter i flok. Vi forventer derfor, at alle medlemmer (og evt. medlemmernes forældre) afsætter 4 arbejdstimer i løbet af året.

Timerne vil primært ligge i forbindelse med de årlige events; Pramdragerfesten og Tange Sø Festival. Du finder opgaverne, instruks og info ved at klikke her.