Ans esport – Black Swans

Kontaktoplysninger
Martin G. Riemenschneider (Formand) – tlf.: 29 60 10 49
Se alle kontakter her

Ans esport´s formål er at skabe, udbrede og fremme interessen for esport ved at skabe de bedst mulige rammer for et fællesskab i alle aldre, og kombinere computerspillet med samvær, kost og motion.

Vi tilbyder dig et fantastisk fællesskab, hvor du kan dyrke esport. Klubånd er et vigtigt ord for os, og vi går meget op i, at vores medlemmer får gode venskaber og stærke relationer i forbindelse med aktiviteten.

Vi gør op med stereotypen om, at gamere sidder i en mørk kælder til langt ud på natten omringet af cola, energidrikke og fastfood.

Enhver person fra 10 år kan blive medlem af foreningen. Umyndige medlemmer skal have forældrenes samtykke.

Ans esport tilbyder helt nye lokaler i Ans Idræts & Kulturcenter, og vores udstyr bliver løbende holdt up to date.

Foreningen indhenter de lovpligtige børne-attester på alle trænere, instruktører, holdledere og andre voksne, der færdes fast i klubben.

Vores værdier (Respekt, ansvarlighed, fællesskab og udvikling)

Respekt og ansvarlighed
Uanset niveau og færdigheder, alder, køn eller religion ønsker vi at bidrage til at medlemmerne tager ansvar og viser respekt for hinanden

Fællesskab:
I stedet for at sidde hjemme på værelset og spille, skaber vi socialt fællesskab mellem medlemmerne på tværs af alle aldre.

Udvikling:
Der bliver undervist i kommunikation, strategi og spilfærdigheder, som er fundamentale for, at du kan blive bedre til dit spil. I esport er fællesskab, sportsmanship og fairplay afgørende, derfor vægter vi udvikling af de sociale færdigheder højt i et fælles mål.

Respekt, Ansvarlighed, Fællesskab og Udvikling er vores fokus område.

 

Følg os også på Facebook på facebook.com/AnsEsportBlackSwans